Babymassage cursus

Babymassage cursus

Baby’s vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Niet alleen ontspant je kindje goed van een babymassage, maar het zorgt ook voor een diepere connectie tussen jou en jouw kind. Tijdens een babymassage cursus leer je wat jouw kindje fijn vindt en luister je als het ware met je handen naar de behoeften en wensen van de kleine. De cursus Shantala babymassage in Zaandam is geschikt voor alle ouders en verzorgers.

Voordelen babymassage

Liefde en warmte is een primaire behoefte van ieder mens. Baby’s vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Jouw kleintje zat eerst 9 maanden warm en veilig in de baarmoeder en de overgang naar de buitenwereld is enorm. Baby’s voelen vooral, omdat ze nog niet goed kunnen zien en horen. Ze vinden het heerlijk om aangeraakt te worden en reageren hier dan ook op. Tijdens een babymassage cursus leer je om in te spelen op de behoeftes van jouw baby. Sommige kindjes vinden het prettig om zachtjes gestreeld te worden terwijl weer andere genieten van een stevigere massage. Met de Indiase Shantala babymassage geef je en liefdevolle ontspanningsmassage, waar jullie beiden van genieten.

Babymassage cursus

Een goede band met jouw baby

De Shantala babymassage heeft een positieve invloed op de band met je kindje. Door je baby te masseren en aan te raken communiceren jullie zonder worden. Hierdoor voelt jouw kindje zich veilig en geborgen terwijl je je kindje beter leert kennen. Tijdens de cursus leer je om steeds meer je intuïtie te volgen. Daarnaast zitten er nog verschillende gezondheidsvoordelen aan het geven van een babymassage. Doordat je kindje optimaal ontspant slaapt je baby langer en dieper. Ook heeft een massage een positieve invloed op de spijsvertering van je baby, waardoor buikkrampjes kunnen afnemen. De bloedsomloop krijgt een boost door de zachte en lange bewegingen en ook zorgt regelmatig masseren voor een versterkt immuunsysteem.

Verwen jouw kind met een babymassage

Ik ben aangesloten bij de Vakgroep Shantalamassage Docenten en breng mijn kennis graag op je over. Door de babymassage cursus te volgen krijg je alle handvatten aangereikt waarmee je na de cursus zelf aan de slag kunt. Je kunt jouw kindje vervolgens dagelijks thuis masseren om jullie band te versterken en je baby te verwennen. Wist je dat je ook bij mij terecht kuntvoor een zwangerschapsmassage in Zaandam? Moeder en kind worden door middel van de zwangerschapsmassage voorbereid op de bevalling en de bijzondere periode daarna.

Menu